Rubrik

Du behöver specifika inloggningsuppgifter till RiksSårs beslutsstödsdel. Ta kontakt med projektkoordinator för mera information.

 

Information om E-hälsoprojekt 2018

Klicka här för att komma vidare till dokument som rör projektdelatagare i E-hälsoprojekt 2018 där funktioner i RiksSårs beslutsstöd testas

 

Information om E-hälsoprojekt KOMMUN

Klicka här för att komma vidare till dokument som rör projektdelatagare i E-hälsoprojekt KOMMUN där beslutsstödets ddialogstödesfunktioner testas

RiksSårs Beslutsstöd

RiksSårs beslutsstödsdel är under utveckling. Fler projekt pågår för att utveckla beslutsstödet så att det passar användare i olika kliniska miljöer. I nulägt har endast testanvändare tillgång till beslutsstödsdelen. De utvärderar RiksSårs mobil-app för fotografering, sårytemätning samt plattform för bild- och dialogfunktion. Du som är testanvändare kan använd länken Logga in i RiksSårs beslutsstöd här till vänster för att logga in i beslutsstödets plattform.

Om du vill vara med och utveckla RiksSårs beslutsstödsdel så kan du anmäla ditt intresse hos projektkoordinator Joakim Niklasson.

Klicka här för en kortfilm på 3 minuter om hur beslutsstödet kan användas inom hemsjukvården.

Översiktsbild

Klicka på bilden för att förstora den.

Projektsupport E-hälsoprojekt

Joakim Niklasson, projektkoordinator

Telefon: 0720044293

Mail: ksp_89@hotmail.com 

Information om projekten får du genom att kontakta projektkoordinator Joakim Niklasson.

 

Anmälan till projekt och alla undertecknade dokument skickas till registerkoordinator, Anna Davnert:

Anna Davnert

Blekingesjukhuset Sårcentrum

Länsmansvägen 1

374 80 Karlshamn